keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Harry Potter -studio kierroksella


Elikkäs sunnuntaina oltiin kolmen kaverin kanssa The making of Harry Potter -studiolla, jossa päästiin näkee kulissien taakse. Oli hassua miten pieni toi paikka oikeastaan oli kun elokuvissa se näyttää niin isolta, mutta oikeastaanhan se on vaan pieniä palasia, jotka on yhdistetty yhteen. Itse innostuin vaikka en mikään eityisen kova Potteri fani ole. Kuvia tuli otettua sellanen päälle kolmesataa ja näette vain pienen osan niistä.

 

 


Aulassa oli tollanen paikka missä oli Emman, Danielin ja Rupertin kädenjäljet. Noi liput piti ostaa aikasemmin ja sitten ne lunastettiin tuolla paikan päällä tuloste versioista. Jos joku joskus on täällä päin ja haluaa käydä kattoo tota paikkaa nii kannattaa varata kierros semi aikaseksi että on tarpeeksi aikaa kiertää koko paikka läpi. Siellä on siis ekaksi opastettu info joka kestää varmaan joku kymmenen minuuttia, jonka jälkeen saa mennä omaan tahtiin ympäri paikkoja.

 
Monet Potter fanit jo varmaan tunnistaa paikkoja ja jos joku ei tunnista nii kannattaa kattoo leffat tai sitten kysyä erikseen multa.


Noi puvut ja kaikki mitä näkyy noiden tyyppien päällä on aitoja eli ne on juuri niitä mitä on käytetty lefoissa.


Siitä löyty noita leffassa näkyviä taikasauvoja.Oli hauska myös löytää noita yksittäisiä tavaroita ihan oikeassa koossa ja vielä kun ne oli tehty erittäin hienosti. Tohon leffaan on kyllä käytetty ihan sairaasti aikaa kun siellä oli ihan kirjoista lähtien kaikki suunniteltu tota leffaa varten.
Pahikset :D


Bussikin löyty. Bussin sisällä tapahtuvat kuvt on kuvattu muualla kuin tuolla bussissa itsessään eli siihen on käytetty jotain studiota.
Oli kiva nähä noita tuttuja maisemia, mutta harmi oli ettei päästy noiden aitojen sisäpuolelle.


Hymy rupes vähän hyytyy kun piti hymyillä sen verran pitkään, joten siksi tällanen totaalinen hajoominen :D


Toi näkymättömyys viitta näytti niin eriltä kun sehän oikeesti on tollanen vihree sisältä.


Toi poikien makuuhuone oli siisti. Siitä oli kirjoitettu hauska fakta eli kun näyttelijät on vuosien varrella kasvanu ulos noista sängyistä nii niitä oli pitäny kuvata sellasista kuvakulmista, mistä sitä ei voi huomata. Noi sängyt oli siis ihan lasten kokosia.Löyty noista eläin näyttelijöistä hauskoja juttuja.

Butterbeer eli kermakalja oli hyvää. Se oli kai jotain limua, jossa oli kermaa vaahdon muodossa tossa päällä. Luultiin eka ett toi ois maksanu joku yli viis puntaa, mutta hintaa löyty 2,95£.Toi silta oli vaan tollanen mini pätkä. Sillan sisällä olevat kohtaukset on kuvattu tossa ja sitten ne ulkopuolelta olevat kuvat on pienoismallista.Mun lemppari shakkinappula :D


Toi kuja oli ihan kokonainen sisään rakennettu katu ja se tunnelma oli huippu tossa. Me fiilisteltiin kun kaikki oli tehty niin siististi jokaista yksityiskohtaa myöten.


Tossa oli kaikki eri paikat pienoiskoossa, mutta tässä niistä vain yksi.Oih toi oli niin hieno toi linnan pienoiskoko. Se oli sellanen ison huoneen kokonen ja sen ympäri meni semmonen polku mitä pitkin käveltiin. Ne vaihteli valoja yön ja päivän välillä. Toi oli siis aivan sairaan hieno ja sitä fiilisteltiin tosi pitkään. Tunnelman kohotukseksi siellä soi myös musiikkia leffasta.


Vika huone, mikä liityi tohon kierrokseen oli tämmönen taikasauva kauppa, missä oli tehty jokaiselle näyttelijälle, maskeeraajalle ja kaikille, jotka oli ollu mukana tossa elokuvan tekemisessä, oma nimilaaikko.Voi ei tuolla oli sellanen krääsä kauppa, mistä sai lähes kaikkea liittyen leffaan. Ihmiset käytti sikana rahaa vatteisiin, luutoihin, taikasauvoihin ja kaikkeen tollaseen. Tollanen yksi taikasauva makso joku pälle kakskyt puntaa.


Pakko munkin oli jotain ostaa. Mä sorruin tollaseen suklaa sammakko rasiaan, jossa oli sellanen jäätävän kokonen suklaa sammakko. Se oli kyl hyvä. Ostin myös sellasen vihkosen, missä on kerrottu tosta leffasta ja studiosta erilaisia faktoja. Mä kyllä suosittelen tota paikkaa. Muita kuvia ja näitä jo nähtyjä kuvia laitan facebookkiin.
Maanantai, tiistai on menny hyvin. Ollaan Daddyn kanssa oltu vastuussa lapsista ja oon ollu köhänen kun tolla nuorimmalla on yskä ja se on paljon mun sylissä yms. Lapset ollu kaikki aika väsyneitä eli on ollu paljon itkua ja valitusta, mutta oon ottanu kaiken aika rennosti ja ollaan aina lopulta päästy yhteisymmärrykseen kaikesta. Mulla on ollu paljon vastuuta yksin. Ollaan leikitty vaikka mitä, mutta tuntuu että lasten mielestä paras leikki on kun ne on prinsessoja ja mä oon lohikäärme, joka yrittää napata niitä... Periaatteessa sama leikki kun hippa, mutta pienillä muutoksilla.
Ens viikko mulla taitaa olla vapaata kokonaan eli enemmän tapahtuu ja pyrin laittaa lähes joka päivä jotain, mutta saattaa olla että joka toinen päivä. Yksi hauska asia muuen minkä oon huomannu mun blogissa on että mulla on käviöitä ympäri maailmaa. Riippuen viikosta yleesä suomi ja oku toinen maa taistelee kärkipaikoista. Välillä se on USA, Venäjä, UK yms. Tosi random kun kuitenkin kirjotan vaan suomeksi. Jeps mutta näkyillään taas :D heips.

2 kommenttia:

 1. Heiii ihan huippua että teit tästä postauksen !
  Sai tosi hyvin kuvaa millainen paikka tuo on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps. Siistii että voin olla aluksi! :)

   Poista